Rynek importowanej żywności w Chinach rozwija się dynamicznie za sprawą dużej popularności produktów zagranicznych wśród chińskich konsumentów. Chińczycy cenią sobie produkty najwyższej jakości, jak również wygodę przy zakupach. Zwyczaje żywieniowe różnią się jednak w poszczególnych regionach Chin. O czym jeszcze warto pamiętać wchodząc na ten bardzo konkurencyjny rynek?
Szkolenie będzie okazją do poznania specyfiki chińskiego rynku spożywczego i jego możliwości eksportowych w następujących obszarach:
Szkolenie poprowadzi pan Michał Bielewicz, ForCap Co. Ltd.
Szkolenie odbędzie się 7 marca (wtorek) w godzinach: 08:30-16:30, a konsultacje 8 marca (środa) w godzinach: 8:30-17:00 w Centrum Informacyjnym Polskiej Agencji Inwestycji i Handlu, ul. Bagatela 12 w Warszawie.
Więcej informacji:
www.gochina.gov.pl/wydarzenia/20170307/Rynek_spozywczy_w_Chinach_Jak_ugryzc_Panstwo_Srodka_SZKOLENIE_2017
Rejestracja na szkolenie: www.gochina.gov.pl/Export_FnB_to_China_seminar_2017_1st_day
Zapraszamy również uczestników szkolenia do odbycia induwidualnych konsultacji eksperckich, które obędą się dzień po szkoleniu.
www.gochina.gov.pl/wydarzenia/20170308/Indywidualne_konsultacje_dla_firm_rynek_spozywczy
Z uwagi na duże zainteresowanie wydarzeniem, zapisy będą odbywać się na zasadzie first-come, first-served. Udział w szkoleniu i konsultacjach jest bezpłatny. (Polska Agencja Inwestycji i Handlu)